Kako vagate bodove na vagi?
Kako vagate bodove na vagi?

Video: Kako vagate bodove na vagi?

Video: Kako vagate bodove na vagi?
Video: Робот одел броню Титанобоя на Виа! Киберсолдат вернулся, но... 2024, Svibanj
Anonim

Pa a točka je desetina grama. Prvo želite ravnotežu od 1 g pa upotrijebite uteg od 1 g pored onoga što jeste vaganje . Imate visoku točka ili niska točka , pa ako dodate sve dok ne pročita 1.1, to je nisko točka . Ako dodajete dok ne pročita 1,2, onda uklonite neke dok ne pročita 1,1 - to je visoka vrijednost točka.

Ovdje, kako vagati više na vagi?) na 10 funti. 2: Okrenite svoj mjerilo isključite i zatim ponovno uključite s kalibriranim spremnikom još uvijek na mjerilo . Kad tvoj mjerilo okrene natrag trebao bi pokazivati nulu. Kada uklonite svoje težina zapravo imate a mjerilo kalibriran na -10lb.

Isto tako, kako koristite PCS na vagi? Stavite količinu uzorka na mjerilo , pritisnite i držite “ KOM ” sve dok se na zaslonu ne prikaže broj količine (25, 50, 75 ili 100). Pritišćite tipku “JEDINICA” dok se ne prikaže željena količina, a zatim pritisnite “ KOM ” gumb za postavljanje.

Slično, postavlja se pitanje koliko je grama bod?

Molimo podijelite ako smatrate da je ovaj alat koristan:

Tablica konverzija
1 bod u gram = 0,002 70 bodova u gram = 0,14
2 boda u grama = 0,004 80 bodova u gram = 0,16
3 boda u grama = 0,006 90 bodova u gram = 0,18
4 boda u grama = 0,008 100 bodova u gram = 0,2

Imate li više kilograma nakon što popijete vodu?

Dnevno Težina Dobitak - Do piti više vode dnevno, vas imat će niz težina dobiva tijekom dana kao litra (32 oz) od voda težak je dva kilograma. Jednostavan odgovor je da - piti vodu utječe težina dovoljno značajno da se odmah vidi na ljestvici.

Preporučeni: